05.03.2016, 20:35 | #1 |
Спонсор Арены
|
Elysium (релиз)(FIXED)
[23:35:12] INFO =================================================
[23:35:12] INFO Project Revision: ........ L2s [21212] [23:35:12] INFO Build Revision: .......... 7570 [23:35:12] INFO Update: .................. Epic Tale of Aden: Underground [23:35:12] INFO Build date: .............. 2016.03.01 23:00 [23:35:12] INFO Compiler version: ........ 1.8.0_73-b02 (Oracle Corporation) [23:35:12] INFO ================================================= Код:
<weapon id="46653" name="Elysium Shaper" add_name="Event"> <set name="commissionable" value="false"/> <set name="sellable" value="false"/> <set name="privatestoreable" value="false"/> <set name="dropable" value="false"/> <set name="tradeable" value="false"/> <set name="crystal_type" value="R"/> <set name="icon" value="icon.weapon_the_dagger_of_hero_i01"/> <set name="price" value="0"/> <set name="type" value="DAGGER"/> <set name="weight" value="500"/> <set name="soulshots" value="1"/> <set name="spiritshots" value="1"/> <set name="rnd_dam" value="5"/> <set name="enchantable" value="false"/> <set name="attributable" value="false"/> <set name="appearanceable" value="false"/> <set name="augmentable" value="false"/> <equip> <slot id="RIGHT_HAND"/> </equip> <cond msgId="1508"> <player olympiad="false"/> </cond> <for> <add stat="pAtk" order="0x10" value="690"/> <add stat="mAtk" order="0x10" value="388"/> <set stat="basePAtkSpd" order="0x08" value="433"/> <set stat="basePCritRate" order="0x08" value="120"/> <add stat="pAccCombat" order="0x10" value="-3.75"/> </for> <skills> <skill id="13910" level="1"/> <!--Elysium--> </skills> <attributes> <attribute element="holy" value="450"/> </attributes> </weapon> <weapon id="46654" name="Elysium Cutter" add_name="Event"> <set name="commissionable" value="false"/> <set name="sellable" value="false"/> <set name="privatestoreable" value="false"/> <set name="dropable" value="false"/> <set name="tradeable" value="false"/> <set name="crystal_type" value="R"/> <set name="icon" value="icon.weapon_the_sword_of_hero_i01"/> <set name="price" value="0"/> <set name="type" value="SWORD"/> <set name="weight" value="500"/> <set name="soulshots" value="1"/> <set name="spiritshots" value="1"/> <set name="rnd_dam" value="10"/> <set name="enchantable" value="false"/> <set name="attributable" value="false"/> <set name="appearanceable" value="false"/> <set name="augmentable" value="false"/> <equip> <slot id="RIGHT_HAND"/> </equip> <cond msgId="1508"> <player olympiad="false"/> </cond> <for> <add stat="pAtk" order="0x10" value="770"/> <add stat="mAtk" order="0x10" value="388"/> <set stat="basePAtkSpd" order="0x08" value="379"/> <set stat="basePCritRate" order="0x08" value="80"/> </for> <skills> <skill id="13911" level="1"/> <!--Elysium--> </skills> <attributes> <attribute element="holy" value="450"/> </attributes> </weapon> <weapon id="46655" name="Elysium Slasher" add_name="Event"> <set name="commissionable" value="false"/> <set name="sellable" value="false"/> <set name="privatestoreable" value="false"/> <set name="dropable" value="false"/> <set name="tradeable" value="false"/> <set name="crystal_type" value="R"/> <set name="icon" value="icon.weapon_the_two_handed_sword_of_hero_i01"/> <set name="price" value="0"/> <set name="type" value="BIGSWORD"/> <set name="weight" value="500"/> <set name="soulshots" value="1"/> <set name="spiritshots" value="1"/> <set name="rnd_dam" value="10"/> <set name="enchantable" value="false"/> <set name="attributable" value="false"/> <set name="appearanceable" value="false"/> <set name="augmentable" value="false"/> <equip> <slot id="LEFT_RIGHT_HAND"/> </equip> <cond msgId="1508"> <player olympiad="false"/> </cond> <for> <add stat="pAtk" order="0x10" value="931"/> <add stat="mAtk" order="0x10" value="388"/> <set stat="basePAtkSpd" order="0x08" value="325"/> <set stat="basePCritRate" order="0x08" value="80"/> </for> <skills> <skill id="13912" level="1"/> <!--Elysium--> </skills> <attributes> <attribute element="holy" value="450"/> </attributes> </weapon> <weapon id="46656" name="Elysium Avenger" add_name="Event"> <set name="commissionable" value="false"/> <set name="sellable" value="false"/> <set name="privatestoreable" value="false"/> <set name="dropable" value="false"/> <set name="tradeable" value="false"/> <set name="crystal_type" value="R"/> <set name="icon" value="icon.weapon_the_axe_of_hero_i01"/> <set name="price" value="0"/> <set name="type" value="BLUNT"/> <set name="weight" value="500"/> <set name="soulshots" value="1"/> <set name="spiritshots" value="1"/> <set name="rnd_dam" value="20"/> <set name="enchantable" value="false"/> <set name="attributable" value="false"/> <set name="appearanceable" value="false"/> <set name="augmentable" value="false"/> <equip> <slot id="RIGHT_HAND"/> </equip> <cond msgId="1508"> <player olympiad="false"/> </cond> <for> <add stat="pAtk" order="0x10" value="770"/> <add stat="mAtk" order="0x10" value="388"/> <set stat="basePAtkSpd" order="0x08" value="379"/> <set stat="basePCritRate" order="0x08" value="60"/> <add stat="pAccCombat" order="0x10" value="8"/> </for> <skills> <skill id="13913" level="1"/> <!--Elysium--> </skills> <attributes> <attribute element="holy" value="450"/> </attributes> </weapon> <weapon id="46657" name="Elysium Fighter" add_name="Event"> <set name="commissionable" value="false"/> <set name="sellable" value="false"/> <set name="privatestoreable" value="false"/> <set name="dropable" value="false"/> <set name="tradeable" value="false"/> <set name="crystal_type" value="R"/> <set name="icon" value="icon.weapon_the_fist_of_hero_i01"/> <set name="price" value="0"/> <set name="type" value="DUALFIST"/> <set name="weight" value="500"/> <set name="soulshots" value="1"/> <set name="spiritshots" value="1"/> <set name="rnd_dam" value="5"/> <set name="enchantable" value="false"/> <set name="attributable" value="false"/> <set name="appearanceable" value="false"/> <set name="augmentable" value="false"/> <equip> <slot id="LEFT_RIGHT_HAND"/> </equip> <cond msgId="1508"> <player olympiad="false"/> </cond> <for> <add stat="pAtk" order="0x10" value="931"/> <add stat="mAtk" order="0x10" value="388"/> <set stat="basePAtkSpd" order="0x08" value="325"/> <set stat="basePCritRate" order="0x08" value="60"/> <add stat="pAccCombat" order="0x10" value="8"/> </for> <skills> <skill id="13914" level="1"/> <!--Elysium--> </skills> <attributes> <attribute element="holy" value="450"/> </attributes> </weapon> <weapon id="46658" name="Elysium Stormer" add_name="Event"> <set name="commissionable" value="false"/> <set name="sellable" value="false"/> <set name="privatestoreable" value="false"/> <set name="dropable" value="false"/> <set name="tradeable" value="false"/> <set name="crystal_type" value="R"/> <set name="icon" value="icon.weapon_the_pole_of_hero_i01"/> <set name="price" value="0"/> <set name="type" value="POLE"/> <set name="weight" value="500"/> <set name="soulshots" value="1"/> <set name="spiritshots" value="1"/> <set name="rnd_dam" value="10"/> <set name="enchantable" value="false"/> <set name="attributable" value="false"/> <set name="appearanceable" value="false"/> <set name="augmentable" value="false"/> <equip> <slot id="LEFT_RIGHT_HAND"/> </equip> <cond msgId="1508"> <player olympiad="false"/> </cond> <for> <add stat="pAtk" order="0x10" value="770"/> <add stat="mAtk" order="0x10" value="388"/> <set stat="basePAtkSpd" order="0x08" value="325"/> <set stat="basePCritRate" order="0x08" value="80"/> <add stat="pAccCombat" order="0x10" value="-3.75"/> </for> <skills> <skill id="13915" level="1"/> <!--Elysium--> </skills> <attributes> <attribute element="holy" value="450"/> </attributes> </weapon> <weapon id="46659" name="Elysium Thrower" add_name="Event"> <set name="commissionable" value="false"/> <set name="sellable" value="false"/> <set name="privatestoreable" value="false"/> <set name="dropable" value="false"/> <set name="tradeable" value="false"/> <set name="crystal_type" value="R"/> <set name="icon" value="icon.weapon_the_bow_of_hero_i01"/> <set name="price" value="0"/> <set name="type" value="BOW"/> <set name="weight" value="500"/> <set name="soulshots" value="1"/> <set name="spiritshots" value="1"/> <set name="rnd_dam" value="5"/> <set name="enchantable" value="false"/> <set name="attributable" value="false"/> <set name="appearanceable" value="false"/> <set name="augmentable" value="false"/> <equip> <slot id="LEFT_RIGHT_HAND"/> </equip> <cond msgId="1508"> <player olympiad="false"/> </cond> <for> <add stat="pAtk" order="0x10" value="1521"/> <add stat="mAtk" order="0x10" value="388"/> <set stat="basePAtkSpd" order="0x08" value="293"/> <set stat="basePCritRate" order="0x08" value="120"/> <add stat="pAccCombat" order="0x10" value="-3.75"/> </for> <skills> <skill id="13916" level="1"/> <!--Elysium--> </skills> <attributes> <attribute element="holy" value="450"/> </attributes> </weapon> <weapon id="46660" name="Elysium Shooter" add_name="Event"> <set name="commissionable" value="false"/> <set name="sellable" value="false"/> <set name="privatestoreable" value="false"/> <set name="dropable" value="false"/> <set name="tradeable" value="false"/> <set name="crystal_type" value="R"/> <set name="icon" value="icon.weapon_infinity_shooter_i01"/> <set name="price" value="0"/> <set name="type" value="NONE"/> <set name="weight" value="500"/> <set name="soulshots" value="1"/> <set name="spiritshots" value="1"/> <set name="rnd_dam" value="5"/> <set name="enchantable" value="false"/> <set name="attributable" value="false"/> <set name="appearanceable" value="false"/> <set name="augmentable" value="false"/> <equip> <slot id="LEFT_RIGHT_HAND"/> </equip> <cond msgId="1508"> <player olympiad="false"/> </cond> <for> <add stat="pAtk" order="0x10" value="1286"/> <add stat="mAtk" order="0x10" value="388"/> <set stat="basePAtkSpd" order="0x08" value="325"/> <set stat="basePCritRate" order="0x08" value="120"/> <add stat="pAccCombat" order="0x10" value="-3.75"/> </for> <skills> <skill id="13917" level="1"/> <!--Elysium--> </skills> <attributes> <attribute element="holy" value="450"/> </attributes> </weapon> <weapon id="46661" name="Elysium Buster" add_name="Event"> <set name="commissionable" value="false"/> <set name="sellable" value="false"/> <set name="privatestoreable" value="false"/> <set name="dropable" value="false"/> <set name="tradeable" value="false"/> <set name="crystal_type" value="R"/> <set name="icon" value="icon.weapon_infinity_sword_i01"/> <set name="price" value="0"/> <set name="type" value="SWORD"/> <set name="weight" value="500"/> <set name="soulshots" value="1"/> <set name="spiritshots" value="1"/> <set name="rnd_dam" value="10"/> <set name="is_magic_weapon" value="true"/> <set name="enchantable" value="false"/> <set name="attributable" value="false"/> <set name="appearanceable" value="false"/> <set name="augmentable" value="false"/> <equip> <slot id="RIGHT_HAND"/> </equip> <cond msgId="1508"> <player olympiad="false"/> </cond> <for> <add stat="pAtk" order="0x10" value="643"/> <add stat="mAtk" order="0x10" value="481"/> <set stat="basePAtkSpd" order="0x08" value="379"/> <set stat="basePCritRate" order="0x08" value="80"/> </for> <skills> <skill id="13918" level="1"/> <!--Elysium--> </skills> <attributes> <attribute element="holy" value="450"/> </attributes> </weapon> <weapon id="46662" name="Elysium Caster" add_name="Event"> <set name="commissionable" value="false"/> <set name="sellable" value="false"/> <set name="privatestoreable" value="false"/> <set name="dropable" value="false"/> <set name="tradeable" value="false"/> <set name="crystal_type" value="R"/> <set name="icon" value="icon.weapon_the_mace_of_hero_i01"/> <set name="price" value="0"/> <set name="type" value="BLUNT"/> <set name="weight" value="500"/> <set name="soulshots" value="1"/> <set name="spiritshots" value="1"/> <set name="rnd_dam" value="20"/> <set name="is_magic_weapon" value="true"/> <set name="enchantable" value="false"/> <set name="attributable" value="false"/> <set name="appearanceable" value="false"/> <set name="augmentable" value="false"/> <equip> <slot id="RIGHT_HAND"/> </equip> <cond msgId="1508"> <player olympiad="false"/> </cond> <for> <add stat="pAtk" order="0x10" value="643"/> <add stat="mAtk" order="0x10" value="481"/> <set stat="basePAtkSpd" order="0x08" value="379"/> <set stat="basePCritRate" order="0x08" value="60"/> <add stat="pAccCombat" order="0x10" value="8"/> </for> <skills> <skill id="13919" level="1"/> <!--Elysium--> </skills> <attributes> <attribute element="holy" value="450"/> </attributes> </weapon> <weapon id="46663" name="Elysium Retributer" add_name="Event"> <set name="commissionable" value="false"/> <set name="sellable" value="false"/> <set name="privatestoreable" value="false"/> <set name="dropable" value="false"/> <set name="tradeable" value="false"/> <set name="crystal_type" value="R"/> <set name="icon" value="icon.weapon_the_staff_of_hero_i01"/> <set name="price" value="0"/> <set name="type" value="BIGBLUNT"/> <set name="weight" value="500"/> <set name="soulshots" value="1"/> <set name="spiritshots" value="1"/> <set name="rnd_dam" value="20"/> <set name="is_magic_weapon" value="true"/> <set name="enchantable" value="false"/> <set name="attributable" value="false"/> <set name="appearanceable" value="false"/> <set name="augmentable" value="false"/> <equip> <slot id="LEFT_RIGHT_HAND"/> </equip> <cond msgId="1508"> <player olympiad="false"/> </cond> <for> <add stat="pAtk" order="0x10" value="776"/> <add stat="mAtk" order="0x10" value="518"/> <set stat="basePAtkSpd" order="0x08" value="325"/> <set stat="basePCritRate" order="0x08" value="60"/> <add stat="pAccCombat" order="0x10" value="8"/> <add stat="mAccCombat" order="0x10" value="8"/> </for> <skills> <skill id="13920" level="1"/> <!--Elysium--> </skills> <attributes> <attribute element="holy" value="450"/> </attributes> </weapon> <weapon id="46664" name="Elysium Dualsword" add_name="Event"> <set name="commissionable" value="false"/> <set name="sellable" value="false"/> <set name="privatestoreable" value="false"/> <set name="dropable" value="false"/> <set name="tradeable" value="false"/> <set name="crystal_type" value="R"/> <set name="icon" value="icon.weapon_r_dualsword_i01"/> <set name="price" value="0"/> <set name="type" value="DUAL"/> <set name="weight" value="500"/> <set name="soulshots" value="1"/> <set name="spiritshots" value="1"/> <set name="rnd_dam" value="10"/> <set name="enchantable" value="false"/> <set name="attributable" value="false"/> <set name="appearanceable" value="false"/> <set name="augmentable" value="false"/> <equip> <slot id="LEFT_RIGHT_HAND"/> </equip> <cond msgId="1508"> <player olympiad="false"/> </cond> <for> <add stat="pAtk" order="0x10" value="931"/> <add stat="mAtk" order="0x10" value="388"/> <set stat="basePAtkSpd" order="0x08" value="325"/> <set stat="basePCritRate" order="0x08" value="80"/> </for> <skills> <skill id="13921" level="1"/> <!--Elysium--> </skills> <attributes> <attribute element="holy" value="450"/> </attributes> </weapon> <weapon id="46665" name="Elysium Dual Dagger" add_name="Event"> <set name="commissionable" value="false"/> <set name="sellable" value="false"/> <set name="privatestoreable" value="false"/> <set name="dropable" value="false"/> <set name="tradeable" value="false"/> <set name="crystal_type" value="R"/> <set name="icon" value="icon.weapon_r_dualdagger_i01"/> <set name="price" value="0"/> <set name="type" value="DUALDAGGER"/> <set name="weight" value="500"/> <set name="soulshots" value="1"/> <set name="spiritshots" value="1"/> <set name="rnd_dam" value="10"/> <set name="enchantable" value="false"/> <set name="attributable" value="false"/> <set name="appearanceable" value="false"/> <set name="augmentable" value="false"/> <equip> <slot id="LEFT_RIGHT_HAND"/> </equip> <cond msgId="1508"> <player olympiad="false"/> </cond> <for> <add stat="pAtk" order="0x10" value="792"/> <add stat="mAtk" order="0x10" value="388"/> <set stat="basePAtkSpd" order="0x08" value="433"/> <set stat="basePCritRate" order="0x08" value="120"/> <add stat="pAccCombat" order="0x10" value="-3.75"/> </for> <skills> <skill id="13922" level="1"/> <!--Elysium--> </skills> <attributes> <attribute element="holy" value="450"/> </attributes> </weapon> <weapon id="46666" name="Elysium Dual Blunt Weapon" add_name="Event"> <set name="commissionable" value="false"/> <set name="sellable" value="false"/> <set name="privatestoreable" value="false"/> <set name="dropable" value="false"/> <set name="tradeable" value="false"/> <set name="crystal_type" value="R"/> <set name="icon" value="icon.weapon_r_dualblunt_i01"/> <set name="price" value="0"/> <set name="type" value="DUALBLUNT"/> <set name="weight" value="500"/> <set name="soulshots" value="1"/> <set name="spiritshots" value="1"/> <set name="rnd_dam" value="20"/> <set name="enchantable" value="false"/> <set name="attributable" value="false"/> <set name="appearanceable" value="false"/> <set name="augmentable" value="false"/> <equip> <slot id="LEFT_RIGHT_HAND"/> </equip> <cond msgId="1508"> <player olympiad="false"/> </cond> <for> <add stat="pAtk" order="0x10" value="931"/> <add stat="mAtk" order="0x10" value="388"/> <set stat="basePAtkSpd" order="0x08" value="325"/> <set stat="basePCritRate" order="0x08" value="60"/> <add stat="pAccCombat" order="0x10" value="8"/> </for> <skills> <skill id="13923" level="1"/> <!--Elysium--> </skills> <attributes> <attribute element="holy" value="450"/> </attributes> </weapon> Код:
<skill id="13910" levels="1" name="Elysium Shaper"> <set name="icon" value="icon.weapon_the_dagger_of_hero_i01"/> <set name="operateType" value="OP_PASSIVE"/> <for> <mul order="0x30" stat="pAtk" value="1.08"/> <mul order="0x30" stat="pAtkSpd" value="1.15"/> <add order="0x40" stat="basePCritRate" value="82"/> <mul order="0x30" stat="pCritDamage" value="1.07"/> <mul order="0x30" stat="pSkillPower" value="1.1"/> <mul order="0x30" stat="maxHp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxCp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxMp" value="1.15"/> </for> </skill> <skill id="13911" levels="1" name="Elysium Cutter"> <set name="icon" value="icon.weapon_the_sword_of_hero_i01"/> <set name="operateType" value="OP_PASSIVE"/> <for> <mul order="0x30" stat="pAtk" value="1.08"/> <mul order="0x30" stat="pAtkSpd" value="1.15"/> <add order="0x40" stat="basePCritRate" value="82"/> <mul order="0x30" stat="pCritDamage" value="1.07"/> <mul order="0x30" stat="pSkillPower" value="1.1"/> <mul order="0x30" stat="maxHp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxCp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxMp" value="1.15"/> </for> </skill> <skill id="13912" levels="1" name="Elysium Slasher"> <set name="icon" value="icon.weapon_the_two_handed_sword_of_hero_i01"/> <set name="operateType" value="OP_PASSIVE"/> <for> <mul order="0x30" stat="pAtk" value="1.08"/> <mul order="0x30" stat="pAtkSpd" value="1.15"/> <add order="0x40" stat="basePCritRate" value="82"/> <mul order="0x30" stat="pCritDamage" value="1.07"/> <mul order="0x30" stat="pSkillPower" value="1.1"/> <mul order="0x30" stat="maxHp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxCp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxMp" value="1.15"/> </for> </skill> <skill id="13913" levels="1" name="Elysium Avenger"> <set name="icon" value="icon.weapon_the_axe_of_hero_i01"/> <set name="operateType" value="OP_PASSIVE"/> <for> <mul order="0x30" stat="pAtk" value="1.08"/> <mul order="0x30" stat="pAtkSpd" value="1.15"/> <add order="0x40" stat="basePCritRate" value="82"/> <mul order="0x30" stat="pCritDamage" value="1.07"/> <mul order="0x30" stat="pSkillPower" value="1.1"/> <mul order="0x30" stat="maxHp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxCp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxMp" value="1.15"/> </for> </skill> <skill id="13914" levels="1" name="Elysium Fighter"> <set name="icon" value="icon.weapon_the_fist_of_hero_i01"/> <set name="operateType" value="OP_PASSIVE"/> <for> <mul order="0x30" stat="pAtk" value="1.08"/> <mul order="0x30" stat="pAtkSpd" value="1.15"/> <add order="0x40" stat="basePCritRate" value="82"/> <mul order="0x30" stat="pCritDamage" value="1.07"/> <mul order="0x30" stat="pSkillPower" value="1.1"/> <mul order="0x30" stat="maxHp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxCp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxMp" value="1.15"/> </for> </skill> <skill id="13915" levels="1" name="Elysium Stormer"> <set name="icon" value="icon.weapon_the_pole_of_hero_i01"/> <set name="operateType" value="OP_PASSIVE"/> <for> <mul order="0x30" stat="pAtk" value="1.08"/> <mul order="0x30" stat="pAtkSpd" value="1.15"/> <add order="0x40" stat="basePCritRate" value="82"/> <mul order="0x30" stat="pCritDamage" value="1.07"/> <mul order="0x30" stat="pSkillPower" value="1.1"/> <mul order="0x30" stat="maxHp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxCp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxMp" value="1.15"/> </for> </skill> <skill id="13916" levels="1" name="Elysium Thrower"> <set name="icon" value="icon.weapon_the_bow_of_hero_i01"/> <set name="operateType" value="OP_PASSIVE"/> <for> <mul order="0x30" stat="pAtk" value="1.08"/> <mul order="0x30" stat="pAtkSpd" value="1.15"/> <add order="0x40" stat="basePCritRate" value="82"/> <mul order="0x30" stat="pCritDamage" value="1.07"/> <mul order="0x30" stat="pSkillPower" value="1.1"/> <mul order="0x30" stat="maxHp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxCp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxMp" value="1.15"/> </for> </skill> <skill id="13917" levels="1" name="Elysium Shooter"> <set name="icon" value="icon.weapon_infinity_shooter_i01"/> <set name="operateType" value="OP_PASSIVE"/> <for> <mul order="0x30" stat="pAtk" value="1.08"/> <mul order="0x30" stat="pAtkSpd" value="1.15"/> <add order="0x40" stat="basePCritRate" value="82"/> <mul order="0x30" stat="pCritDamage" value="1.07"/> <mul order="0x30" stat="pSkillPower" value="1.1"/> <mul order="0x30" stat="maxHp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxCp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxMp" value="1.15"/> </for> </skill> <skill id="13918" levels="1" name="Elysium Buster"> <set name="icon" value="icon.weapon_infinity_sword_i01"/> <set name="operateType" value="OP_PASSIVE"/> <for> <mul order="0x30" stat="mAtk" value="1.06"/> <mul order="0x30" stat="mAtkSpd" value="1.15"/> <mul order="0x40" stat="mCritRate" value="1.25"/> <mul order="0x30" stat="mCritDamage" value="1.1"/> <mul order="0x30" stat="maxHp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxCp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxMp" value="1.15"/> </for> </skill> <skill id="13919" levels="1" name="Elysium Caster"> <set name="icon" value="icon.weapon_the_mace_of_hero_i01"/> <set name="operateType" value="OP_PASSIVE"/> <for> <mul order="0x30" stat="mAtk" value="1.06"/> <mul order="0x30" stat="mAtkSpd" value="1.15"/> <mul order="0x40" stat="mCritRate" value="1.25"/> <mul order="0x30" stat="mCritDamage" value="1.1"/> <mul order="0x30" stat="maxHp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxCp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxMp" value="1.15"/> </for> </skill> <skill id="13920" levels="1" name="Elysium Retributer"> <set name="icon" value="icon.weapon_the_staff_of_hero_i01"/> <set name="operateType" value="OP_PASSIVE"/> <set name="operateType" value="OP_PASSIVE"/> <for> <mul order="0x30" stat="mAtk" value="1.06"/> <mul order="0x30" stat="pAtk" value="1.06"/> <mul order="0x30" stat="mAtkSpd" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="pAtkSpd" value="1.15"/> <add order="0x40" stat="basePCritRate" value="82"/> <mul order="0x40" stat="mCritRate" value="1.25"/> <mul order="0x30" stat="pCritDamage" value="1.07"/> <mul order="0x30" stat="mCritDamage" value="1.1"/> <mul order="0x30" stat="maxHp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxCp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxMp" value="1.15"/> </for> </skill> <skill id="13921" levels="1" name="Elysium Dualsword"> <set name="icon" value="icon.weapon_r_dualsword_i01"/> <set name="operateType" value="OP_PASSIVE"/> <for> <mul order="0x30" stat="pAtk" value="1.08"/> <mul order="0x30" stat="pAtkSpd" value="1.15"/> <add order="0x40" stat="basePCritRate" value="82"/> <mul order="0x30" stat="pCritDamage" value="1.07"/> <mul order="0x30" stat="pSkillPower" value="1.1"/> <mul order="0x30" stat="maxHp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxCp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxMp" value="1.15"/> </for> </skill> <skill id="13922" levels="1" name="Elysium Dual Dagger"> <set name="operateType" value="OP_PASSIVE"/> <for> <mul order="0x30" stat="pAtk" value="1.08"/> <mul order="0x30" stat="pAtkSpd" value="1.15"/> <add order="0x40" stat="basePCritRate" value="82"/> <mul order="0x30" stat="pCritDamage" value="1.07"/> <mul order="0x30" stat="pSkillPower" value="1.1"/> <mul order="0x30" stat="maxHp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxCp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxMp" value="1.15"/> </for> </skill> <skill id="13923" levels="1" name="Elysium Dual Blunt Weapon"> <set name="operateType" value="OP_PASSIVE"/> <for> <mul order="0x30" stat="pAtk" value="1.08"/> <mul order="0x30" stat="pAtkSpd" value="1.15"/> <add order="0x40" stat="basePCritRate" value="82"/> <mul order="0x30" stat="pCritDamage" value="1.07"/> <mul order="0x30" stat="pSkillPower" value="1.1"/> <mul order="0x30" stat="maxHp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxCp" value="1.15"/> <mul order="0x30" stat="maxMp" value="1.15"/> </for> </skill>
15.03.2016, 07:11 | #2 |
Датапакер
|
Добавлено спасибо
|